Diensten

Mijn bedrijf is er trots op om klanten van jong tot oud te helpen met een verscheidenheid aan diensten. Door obstakels aan te pakken bij de kern, ben ik ervan overtuigd dat iedereen vrij kan leven. Ik nodig u uit om de verschillende manieren te verkennen om zo uw behoeften te ondersteunen.

Intakegesprek

Universal Soul Connection

Heeft u een doel dat u wilt bereiken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Laat mij u helpen. Door middel van een intakegesprek bespreken wij uw behoeftes en beantwoord ik al uw vragen.

€45 (excl. VAT, online)

1 op 1 coaching

Universal Soul Connection

Een ruim aanbod aan coaching diensten die jou helpen om de obstakels in je leven te overwinnen. Ik help je om je persoonlijke principes te identificeren, tezamen met je sterktes en vaardigheden ter ondersteuning van je persoonlijke en professionele doelen. Contacteer me om te ontdekken hoe ik je kan helpen om verschillende perspectieven te ontwikkelen en de resultaten te bereiken waar je naar streeft.

€150 (excl. VAT, online)

The being in balance body and mind scan

Vanaf december 2023

Vaak zijn we ervan overtuigd dat we ‘gezond’ leven maar op bepaalde dingen kunnen we onze vinger er maar niet bij leggen. Door middel van deze geavanceerde kwantumfysische technologie, kan het binnen 5-10 minuten een volledige scan maken en nauwkeurig informatie meten van alle functies in het lichaam en organen (bloedvaten, hart, cellen, weefsels, hormonen, DNA, hersenen, rugwervels etc). 

Nou hoor ik u denken, wat wordt hiermee bedoeld? Het systeem meet de frequenties van alles wat aanwezig is en kan het een duidelijk beeld geven hoe het lijf functioneert. Daarmee wordt bedoeld, de psycho-emotionele, de fysieke en mentale toestand en de spirituele gezondheid. Het laat symptomen van disbalans zien, nog voordat een ziekte zich heeft gemanifesteerd, spoort het voedselallergieën en intolerantie op en geeft het advies op maat over de juiste voeding voor u met bijhorende mineralen, vitamine en supplementen. 

Het geeft niet alleen veel inzichten maar het systeem meet zo precies dat het ook veel kan voorkomen en verhelpen. Deze metingen zijn zo precies en op maat dat het ervoor zorgt dat u zal presteren zoals u wilt en beter in uw vel zal komen te zitten.

€375,- (excl. reiskosten en btw)

€350,- (excl. btw, online)

Quantum Healing Hypnosis Therapy

Universal Soul Connection

QHHT kan een breed scala aan symptomen behandelen. De behandeling wordt aangepast aan elk individu en kan langlopend of kortdurend zijn. Er wordt een diepe innerlijke reis gemaakt wat zorgt voor verlichting. De kosmische intelligentie geeft antwoord op al je vragen en krijg je inzicht op een dieper niveau.

€455 (excl. travel costs and VAT )

Scroll naar boven